Partners

Antea Group is een adviesverlener gespecialiseerd in de sectoren infrastructuur, milieu, ruimte en water. Het bedrijf opereert lokaal en internationaal in opdracht van overheden, organisaties en bedrijven, en combineert daarbij strategisch denken met pragmatisch handelen om samen met de klant de best passende oplossing uit te werken.

Video Smoke Detection SmokeCatcher

Araani ontwikkelt software waarmee camera’s snel rookvorming kunnen detecteren. Dankzij deze technologie kan rookvorming van op afstand opgemerkt worden, lang voor de rook de traditionele rooksensor aan het plafond zou bereiken en zonder valse meldingen omwille van stof, damp of andere storende omgevingsfactoren.

BOVA ENVIRO+ is een onafhankelijk advies- en studiebureau met meer dan 20 jaar ervaring, actief in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Nederland. Met een team van een 45-tal gepassioneerde experts bieden wij een compleet en geïntegreerd dienstenpakket aan op het vlak van milieu & natuur, veiligheid, bodem, ruimtelijke ordening en energie.
BULK .ID levert machines en engineert en bouwt turnkey sorteerlijnen voor de recycling industrie.
GROUP CASIER adviseert ondernemingen voor een geïntegreerd risico- en verzekeringsbeheer.
Deloitte is een internationaal bedrijf dat audits, consulting, financieel advies en risicomanagement aanbiedt.
Hertsens transporteert volumineuze afvalproducten naar de diverse stortplaatsen en verwerkingsbedrijven.
We zijn van mening dat duurzame vooruitgang wordt gestimuleerd door mensen met de verbeeldingskracht en het doorzettingsvermogen om hun eigen toekomst en de toekomst van hun naasten te verbeteren. Wij stellen mensen en organisaties in staat om hun eigen ideeën over een betere toekomst te realiseren – hoe bescheiden of groots ook. Onze doelstelling is daarom: mensen in staat stellen om zowel privé als zakelijk steeds voorop te blijven lopen.
Key-tec voorziet in een breed verhuur- en verkoopsgamma overslagkranen, wielladers, hoogwerkers, verreikers, banden- en rupskranen gericht op de recyclingsector. Door onze onberispelijke service kunnen wij bij stilstand of werkpieken zeer snel schakelen. Aangezien wij officiële partner zijn van zowel Manitou, Case Construction, Wacker Neuson en Weidemann, bieden wij steeds de beste machines in huur aan tegen de beste prijs.
Meer dan 300 experts van Wolters Kluwer verzamelen, sorteren en verwerken voor u de veiligheid- en milieuwetgeving. GO4CIRCLE-leden krijgen 10 % korting op een selectie uitgaven.
Total is 's werelds vijfde grootste olie- en gasmaatschappij en is wereldleider op het gebied van zonne-energie. De groep is aanwezig in meer dan 130 landen en telt bijna 100.000 medewerkers met éénzelfde missie : zich inzetten voor betere energie.
LDR is een advocatenbureau gespecialiseerd in wetgeving op vlak van milieu en ruimtelijke ordening. Het bureau is ook wetenschappelijk actief en werkt nauw samen met universiteiten rond milieuwetgeving.
M-Tech is een adviesbureau voor integraal milieubeleid, onder meer afval- en materialenbeheer en hernieuwbare energie.
Sedert de oprichting van MOL in 1944 profileert ons bedrijf zich als een onderneming die technische uitdagingen niet uit de weg gaat, meer nog dit is ons handelsmerk geworden. Actieve productontwikkeling, een innovatieve aanpak en doorgedreven internationalisering hebben het bedrijf gemaakt tot wat het nu is: meer dan 500 gedreven werknemers die samen instaan voor de realisatie van een hoogwaardig productgamma.
Plastic Omnium biedt bedrijven en overheden producten en diensten voor de inzameling van afval. Dat gaat van afvalcontainers tot advies voor afvalsortering. Het bedrijf is wereldwijd actief in 25 landen.
RCT Stevedoring is een logistieke dienstverlener gelegen langsheen het Zeekanaal Antwerpen / Brussel te Willebroek. Het bedrijf beschikt er over een watergebonden terminal van 100.000 m² (waarvan 25.000 m² overdekt). De terminal is direct verbonden met het Zeekanaal via een 350 meter lange kade met een diepgang van 6,5 meter. In de terminal te Willebroek wordt jaarlijks 450.000 ton aan diverse goederen (zowel in bulk als verpakt) behandeld.
Remant is al meer dan 30 jaar een gevestigde naam in de maritieme expeditiesector. Als transportarchitecten tekenen ze voor elk bedrijf een optimaal logistiek traject uit, en dat op alle continenten. Remant is behalve logistiek expert ook al vele jaren een hoofdrolspeler in douanezaken.
RENTEC is constructeur van verkleiningsmachines (stationair en mobiel) en installaties voor de mechanische behandeling en sortering van vaste afvalproducten.
Rhenus Logistics NV biedt een volledige waaier aan logistieke diensten – forwarding, distributie, agenturen, warehousing, douane – en kan daarbij alle soorten transportmodi aanbieden, van wegtransport tot deep sea, zowel voor containers als voor conventionele lading.
SGS biedt een ruime waaier van complementaire en multidisciplinaire diensten rond milieu en veiligheid: metingen, analyses, onderzoek, studies en advies.
TCM Belgium is een onafhankelijk incassobureau dat deel uitmaakt van de TCM Group. Deze groep vormt een internationaal en uniek netwerk van meer dan 100 lokale advocaten- en incassobureaus, die via hun deskundigheid en ethische manier van handelen goede resultaten bekomen op nationaal en internationaal niveau.
Tegos levert al bijna 20 jaar een volledige business software voor bedrijven in alle domeinen van afvalbeheer, recyclage en commodity trading. De software, die door meer dan 400 afvalbedrijven wordt gebruikt, is compleet, eenvoudig, flexibel en bewezen in de praktijk. Met 100% focus op de afvalsector ondersteunen de plaatselijke tegos experten u met hun uitgebreide sectorkennis.